Retourneren en ruilen

Onze klantenservice is gesloten. Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 - 17:00.

Bel naar 085 - 303 4876 of stuur een e-mail naar [email protected].

Retour aanmelden

Wil je jouw aankoop herroepen of ruilen? Binnen 14 dagen na ontvangst laat je dit aan ons weten via het onderstaande formulier. Je kan ook gebruik maken van ons modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. Product verkeerd besteld en wil je deze ruilen? Stuur een bericht naar [email protected].

Retour aanmelden

  Reden van retour

  Vervangend product of terugbetaling?

  Belangrijk

  De retourkosten m.b.t. verzending zijn voor de koper. Deze verzendkosten worden alleen vergoed indien het gaat om een defect product binnen de gestelde garantietermijn. Bij binnenkomst van de retourzending zullen wij alle producten zorgvuldig controleren op juistheid.

  Liever mailen?

  Omschrijf je reden van retour zo goed mogelijk en mail deze naar [email protected].

  Wij verzoeken je om het product zo veel mogelijk in originele verpakking en staat te retourneren. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je product te bekijken zoals je het in de winkel zou bekijken.

  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Stuur je het product retour i.v.m. de garantie of een klacht? Schrijf je klacht zo volledig mogelijk in het optionele bericht van het retour formulier. Je kunt ons ook een bericht sturen naar [email protected].

  Is het product defect? In 95% van de gevallen heb je binnen 2 werkdagen weer een werkend product in huis. Indien we besluiten om jouw product om te ruilen i.v.m. de garantie, dan heb je vaak de volgende dag al een nieuwe in huis!

  Krijg je het aankoopbedrag terug? Dan storten we dit binnen 7 dagen nadat we je melding voor herroeping hebben ontvangen, op je rekening.

  Bekijk hier al onze garantievoorwaarden. Het Europees modelformulier voor herroeping.

  14 dagen bedenktijd

  Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Wil je een retour aanmelden, vul dan het retourformulier in bij het kopje Retour aanmelden.

  Gevolgen van de herroeping

  De retourkosten m.b.t. verzending zijn voor de koper. Deze verzendkosten worden alleen vergoed indien het gaat om een defect product binnen de gestelde garantietermijn.

  Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

  Ons retouradres
  Kabelmix
  Zernikelaan 6B
  9351VA, Leek
  Nederland

  Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”

  Uitzonderingen

  Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

  Producten zoals in-ear headsets waarvan de verzegeling is verbroken i.v.m. hygiëne.
  Je bent aansprakelijk voor waardevermindering van de producten als gevolg van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

  Neem daarom even contact met ons op als je twijfelt of je product wel of niet terug mag.

  Voorwaarden van retourzending

  Wil je jouw aankoop herroepen of ruilen? Binnen 14 dagen na ontvangst laat je dit aan ons weten via [email protected]. Je kan ook gebruik maken van ons modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

  Wij verzoeken je om het product zo veel mogelijk in originele verpakking en staat te retourneren. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je product te bekijken zoals je het in de winkel zou bekijken.

  Product verpakken voor retour

  Het risico voor het insturen van een pakket ligt bij de verzender. Wij adviseren altijd om een retour verzekerd én aangetekend te versturen. Zorg tevens voor een goed beschermde, normale en degelijke verpakking waarin de inhoud van het pakket niet opvalt.  Wij zijn niet aansprakelijk indien een pakketje kwijt of beschadigd is.

  Retourneer je pakket via PostNL, welke u via de e-mail ontvangt bij het aanvragen van een retour (indien van toepassing). Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren.

  Kabelmix
  Afd. Retouren
  Zernikelaan 6B
  9351VA, Leek
  Nederland