Retourneren en ruilen

Onze klantenservice is gesloten. Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 - 17:00.

Bel naar 085 - 004 1909 of stuur een e-mail naar service@kabelmix.nl.

14 dagen bedenktijd

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht het volstaat ook om in het retourpakket een mededeling te voegen waaruit de wens tot herroeping blijkt.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw  keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres
Witboom 1
4131 PL Vianen

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”

Deelvergoeding

Bevalt je aankoop toch niet helemaal, maar heb je het al in gebruik genomen? Wij balen daar ook van. Maar voor al je aankopen geldt 14 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen krijg je van ons dan ook een deelvergoeding. Wij hanteren de richtlijn dat deze deelvergoeding 75% van de aankoopwaarde bedraagt. Wil je na een lange periode na gebruik geld terug? ook dat valt onder deze deelvergoeding.

Voorwaarden voor terugsturen van een gebruikt product

Uitzonderingen

Er zijn helaas uitzonderingen op de regel. Hopelijk heb je daar begrip voor. Het betreft producten als;

Producten zoals in-ear headsets waarvan de verzegeling is verbroken i.v.m. hygiëne.
Je bent aansprakelijk voor waardevermindering van de producten als gevolg van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

Neem daarom even contact met ons op als je twijfelt of je product wel of niet terug mag.

Retour aanmelden

Wil je jouw aankoop herroepen of ruilen? Binnen 14 dagen na ontvangst laat je dit aan ons weten via service@kabelmix.nl. Je kan ook gebruik maken van ons modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wij verzoeken je om het product zo veel mogelijk in originele verpakking en staat te retourneren. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je product te bekijken zoals je het in de winkel zou bekijken.

Stuur je het product retour i.v.m. de garantie of een klacht? Schrijf je klacht zo volledig mogelijk en stuur deze naar: service@kabelmix.nl

Ga vervolgens naar onze retourportaal en volg daar de stappen om kosteloos te retourneren.

Is het product defect? In 95% van de gevallen heb je binnen 2 werkdagen weer een werkend product in huis. Indien we besluiten om jouw product om te ruilen i.v.m. de garantie, dan heb je vaak de volgende dag al een nieuwe in huis!

Krijg je het aankoopbedrag terug? Dan storten we dit binnen 7 dagen nadat we je melding voor herroeping hebben ontvangen, op je rekening.

Houdt bij retourzendingen altijd rekening met het volgende:

Controleer of je voldoet aan de voorwaarden voor het herroepingsrecht.
Zet je toegangscode en iCloud uit, bekijk hier hoe dit werkt.
Wat is 14 dagen bedenktermijn?
Maak vooraf een back-up van je bestanden. Deze kunnen verloren gaan tijdens een reparatie en wij zijn daar niet verantwoordelijk voor.

Bekijk hier al onze garantievoorwaarden.
Het Europees modelformulier voor herroeping.

Voorwaarden van retourzending

Wil je jouw aankoop herroepen of ruilen? Binnen 14 dagen na ontvangst laat je dit aan ons weten via service@kabelmix.nl. Je kan ook gebruik maken van ons modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wij verzoeken je om het product zo veel mogelijk in originele verpakking en staat te retourneren. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je product te bekijken zoals je het in de winkel zou bekijken.

Product verpakken voor retour

Het risico voor het insturen van een pakket ligt bij de verzender. Wij adviseren altijd om een retour verzekerd én aangetekend te versturen. Zorg tevens voor een goed beschermde, normale en degelijke verpakking waarin de inhoud van het pakket niet opvalt.  Wij zijn niet aansprakelijk indien een pakketje kwijt of beschadigd is.

Retourneer je pakket via PostNL, welke u via de e-mail ontvangt bij het aanvragen van een retour (indien van toepassing). Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou.

Coolmix B.V.
Afd. Retouren
Witboom 1-12
4131 PL Vianen
Nederland