Helaas kan door een tekort aan personeel bij onze verzendpartners het voorkomen dat bestellingen niet op tijd bezorgd worden. Wij vragen hier begrip voor en pas na 3 dagen, na het plaatsen van een bestelling, contact op te nemen met onze klantenservice.

Bestellen

Onze klantenservice is open.

Bel naar 085 - 004 1909 of stuur een e-mail naar service@kabelmix.nl.

Hulp bij aankoop

Heb je vragen over een bepaald product? bel, mail of stel je vraag via WhatsApp (tijdelijk niet beschikbaar) en een van onze klantenservice medewerkers komen zo snel mogelijk je helpen.

Bestellen, wijzigen en annuleren

Plaats je producten in je digitale winkelmandje via de grote groene knop. Als je de bestelling plaatst met je Kabelmix-account gaat dit nog sneller omdat we je al kennen. Geen account? Ook zonder account kun je bestellen, we hebben dan nog wel even je gegevens nodig.

Annuleren kan alleen als je bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft. Is je bestelling al verzonden? Dan kan je ‘m weigeren aan de deur of naar ons retourneren.

Heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd en heb je nog geen verzendbevestiging of een SMS ontvangen? Geef het door aan onze klantenservice. We kijken of het nog mogelijk is om deze aan te passen.

Je bestelling wijzigen kan alleen als je nog geen verzendbevestiging of een SMS hebt gekregen. Neem contact op met onze klantenservice om de naam of het adres van je bestelling aan te passen.

Tijdens onze openingstijden ben je het snelst geholpen via WhatsApp. Stuur een berichtje dat je je bestelling wilt annuleren, met het ordernummer, naar: 085 – 0041909, of bel naar dit nummer.

Voorraadstatus

Dit kun je zien op de productpagina, onder het titel van het product. Hier vind je altijd de meest actuele voorraadstatus van het product.