Kabelmix

Onze klantenservice is open.

Bel naar 085 - 303 4876 of stuur een e-mail naar [email protected].

Over Kabelmix

Kabelmix is dé marktleider met een groots assortiment originele Apple accessoires. Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs.

Adresgegevens
Kabelmix
Vestigingsadres: Zernikelaan 6B, 9351VA Leek
Email: [email protected]
Telefoonnummer: 085-3034876
KvK nummer: 83141324
BTW nummer: NL862747259B01

Waarom Kabelmix?

De producten van Kabelmix zijn veelal origineel tenzij aangegeven in de titel met (OEM). Deze accessoires zijn echter ook van gecertificeerde leveranciers en van de allerhoogste kwaliteit. Andere bedrijven kunnen op een andere manier werken, waardoor er wel namaak (copy) accessoires in omloop zijn welke veel problemen opleveren met zowel je batterijduur en de laadconnector. Dit onderscheidt onze telefoons accessoires met die van andere aanbieders!

Kabelmix Prijsgarantie

Bij Kabelmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Daarom controleren wij dagelijks de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dankzij de Kabelmix Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Onze service

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur. Bovendien vóór 20.59 besteld, is morgen gratis in huis! Verder is het voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over het bestelde product. Wij bieden je de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden het product binnen 14 dagen retour te zenden. Je krijgt dan ook je geld terug indien de retournering voldoet aan onze retourvoorwaarden.