BLACK FRIDAY SALE – 10% extra korting op alles!
Je hebt voor deze actie geen kortingscode nodig, de korting is al verrekend in de sale verkoopprijs.

Kabelmix

Onze klantenservice is gesloten. Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 - 17:00.

Bel naar 085 - 004 1909 of stuur een e-mail naar service@kabelmix.nl.

Over Kabelmix

Kabelmix is dé marktleider met een groots assortiment originele Apple accessoires. Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs.

Adresgegevens
Kabelmix B.V.
Vestigingsadres: De Corridor 16D, 3621 ZB, Breukelen
Email: service@kabelmix.nl
Telefoonnummer: 085 – 004 1909
KvK nummer: 67459757
BTW nummer: NL857004426B01

Waarom Kabelmix?

De producten van Kabelmix zijn veelal origineel tenzij aangegeven in de titel met (OEM). Deze accessoires zijn echter ook van gecertificeerde leveranciers en van de allerhoogste kwaliteit. Andere bedrijven kunnen op een andere manier werken, waardoor er wel namaak (copy) accessoires in omloop zijn welke veel problemen opleveren met zowel je batterijduur en de laadconnector. Dit onderscheidt onze telefoons accessoires met die van andere aanbieders!

Kabelmix Prijsgarantie

Bij Kabelmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Daarom controleren wij dagelijks de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dankzij de Kabelmix Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Onze service

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur. Bovendien vóór 23.59 besteld, is morgen gratis in huis! Verder is het voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over het bestelde product. Wij bieden je de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden het product binnen 14 dagen retour te zenden. Je krijgt dan ook je geld terug indien de retournering voldoet aan onze retourvoorwaarden.